El passat 9 de juny va tenir lloc la cloenda del curs de Dietètica Naturista i Oriental i Cuina Naturista i Terapèutica a l’IFPS Roger de Llúria.
Durant el curs 2015-16 hem estudiat Dietètica Naturista amb la Núria Guiu i Dietètica Oriental amb en Daniel Albors. Amb tots dos hem fet una aproximació seriosa a la dietètica des de l’òptica naturista i oriental, sempre amb una visió integradora del ésser humà.

Les classes de Cuina Naturista i Terapèutica han estat portades per en David Martínez, qui ens ha ensenyat molt sobre com fer una cuina basada en el producte estacional, proper i ecològic. Hem après tipus de coccions i combinacions d’aliments saludables a través de fabuloses receptes.

Ha estat un any ple de contingut, on hem après sobretot a tenir una mirada ampla sobre la nutrició, allunyada d’estereotips o radicalismes. Un curs útil tant per professionals de la nutrició com per aquells que en volen saber més.

Aquí us deixo les fotos del últim dia de classe de cuina. Aquest dia cada grup va preparar un plat per compartir i les companyes italianes ens van obsequiar amb un tiramisú autèntic, mmm! Els dijous no seran el mateix ara que hem acabat… però ens queden molts moments en el record. Gràcies als companys, el professorat i el centre, ens veiem!!!